avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Procura minor pentru calatorie inspre Romania
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Procura minor pentru calatorie inspre Romania

Buna ziua...Vreau sa plec eu cu fetita mea din Italia in Romania...sotul meu este in Irlanda...este nevoie de procura din partea lui ca eu sa pot pleca cu fetita in Romania? stiu ca din Romania ca sa pot pleca imi trebuie procura din partea lui....nu sunt sigura daca imi trebuie si la plecarea din Italia...va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 18:55, 19 Noiembrie 2015
Nu aveti nevoie de declaratia acord a sotului pentru calatoria cu fetita in UE. Asa cum ati spus deja, va e necesara doar cand iesiti din Romania.
Pasaport pentru copil aveti?
Ultima modificare: Luni, 16 Noiembrie 2015
Justitiarul711, utilizator
Va multumesc pt raspunsuri...Da,fetita are pasaport individual valabil.
ok

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plecarea din romania inapoi in italia cu un copil in varsta de 1 an si 10 luni:proceduri...detalii ??? mihaela0620 mihaela0620 Buna ziua si felicitari pt.acest site.Sa trec la subiect.Acum sunt in Italia cu viitorul sot si cu fetita in varsta de 1 an si 10 luni si trebuie sa venim in ... (vezi toată discuția)
Urgență Iulia Ava Iulia Ava Bună ziua! Sunt în Italia și cartea de identitate românească a expirat.. Pentru a ma întoarce în România am făcut programare pentru eliberarea ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de imputernicirea tatalui ? diana claudia diana claudia as dori sa stiu daca am nevoie de imputernicirea tatalui ca sa plec in romania din italia.avem o fetita de un an care are si certificat si pasaport iar eu in ... (vezi toată discuția)