avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... criterii de majorare salariala
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

criterii de majorare salariala

As vrea sa stiu pe ce criterii se maresc salariile unora cu 25%, a altora cu 15% iar a bugerarilor de rand doar cu 10%? Sa intelegem ca prin salarizare unica se intelege ca cei care lucreaza in aceeasi unitate-gen primaria-(sa exemplificam administratia si asistenta sociala, unora-celor din asist.sociala urmeaza sa le creasca salariul cu 25%, iar celorlalti poate cu 10%)-trebuie sa se urasca intre ei? Care este rationamentul? Biroul 1 pleaca acasa cu un salariu cat de cat decent in timp ce biroul 2 pleaca acasa cu un salariu mediu. Ba unde mai pui ca sunt primarii in care ambele activitati se desfasoara in acelasi birou, ba se mai si inlocuiesc intre ei, in schimb la bani se uita unii la ceilalti. Nu inteleg ce se urmareste? Dezbina si conduce. Ramai interzis cu noile schimbari legislative. Totusi, oare in Parlament nu este nimeni din administratia locala, care sa le prezinte mai marilor tarii realitatea din teritoriu?
Cel mai recent răspuns: mihaelabmihaela , utilizator 09:42, 4 Decembrie 2015
Perfect de acord! Lucrez intr-o primarie de comuna, sunt inspector cu atributii de asistenta sociala si autoritate tutelara-salariul brut 1146 lei, la fel cum e si al femeii de servici!... eu am studii superioare, ea are 8 clase! In schimb compartimentul contabilitate, taxe si impozite, casierie, au salariul aproape triplu decat al nostru, al celorlalti... cat a reprezentat 12% sau 10% pt noi, cei cu salriile mici si cat reprezinta pt cei cu salariile mari... e atata dezbinare intre noi!... mereu ne intrebam daca cele cu salarii mari lucreaza cu doua capete si cu patru maini? Nu e nici un pic de dreptate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare functionari madalina.lacatus madalina.lacatus Buna seara , numele meu este Madalina si am si eu o intrebare legata de salarizare.Sunt inspector 1A pe baza de -contract de munca in cadrul unei primarii iar ... (vezi toată discuția)
Marire salarii in sistemul bugetar rscandreea rscandreea In ordonanta de urgenta 35/2015 privind majorarea salariilor in sistemul bugetar cu 10% respectiv 25% in domeniul asitentei sociale. Intrebarea mea este daca ... (vezi toată discuția)
Majorare salariu cu 01 12 2015 Aura Pop Aura Pop Buna seara Primarul si viceprimarul de comuna beneficiaza de majorarea de 10 % acordata de la 01 12 2015 conform Ou 83/2014 ? Dar ... (vezi toată discuția)