avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... sanse cistig proces penal.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

sanse cistig proces penal.

Am pierdut casa la un camatar in2010,prin imprumuturi notariale.mai sunt inca 12 personae care, si-au pierdut casa la acelasi camatar,folosind acelasi mod de operare.pot deveniprobe in instant ca martori?
Cel mai recent răspuns: Criketjohn , utilizator 17:22, 16 Noiembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de imprumut notarial fara dobanda-camatari ContSters69724 ContSters69724 In ultima vreme sunt foarte ingrijorata de cat de multa lume imi povesteste ca este datoare la camatari. Oamenii dau vina pe banci, care au restrans creditele ... (vezi toată discuția)
Ce as putea face? bratoi.jan bratoi.jan Am fost naiv, am pierdut un proces in pretentii pe niste bani pe care nu i-am luat niciodata, lipsa unor martori mincinosi din partea mea si prezenta unor ... (vezi toată discuția)
Imprumut online riscuri sa semnez contractul si sa nu vad banii dragos09 dragos09 As vrea sa fac un imprumut online printr-un contract notarial,respectivul i-mi va trimite prin mail un contract, pentru incheierea imprumutului pe care eu ... (vezi toată discuția)