avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxa judiciara de timbru
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxa judiciara de timbru

Buna-ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns .
1.Ce acte trebuie sa duc la primarie ptr. a recupera taxa judiciara de timbru in suma de 3000 lei .(cazul meu)
2.Daca am platit taxa judiciara de timbru si nu am mai folosit-o in proces imi mai pot recupera banii inapoi( cazul este o ruda de-a mea)
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Anonim1205 , utilizator 17:24, 16 Noiembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa timbru judiciar platita intr-un cont gresit ania27 ania27 Fiind absolventa a unei Facultati de Limbi Straine, am trimis Ministerului de Justitie un dosar cu toate cele necesre obtinerii autorizatiei de ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa timbru partaj leona777 leona777 buna ziua, ma puteti ajuta cu un raspuns va rog. Am deschis proces de partaj impotriva fostului sot, ptr ca nu dorea sa vindem casa, am platit taxa timbru ... (vezi toată discuția)
Divort ContSters116348 ContSters116348 daca tranzactia este realizata la primul termen putem recupera taxa de timbru =in ce conditii ,cum si de la cine sau este mai putin costisitor un schimb de ... (vezi toată discuția)