avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declarare adaos comercial
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declarare adaos comercial

Buna!
Incepand cu anul 2006 exista obligatia de a declara la adm.fin.adaosul pe care societatea il practica. Va rog sa imi spuneti daca se poate reveni cu o alta pentru a se modifica cota initiala.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: VIORICA_ , utilizator 15:09, 18 Noiembrie 2015
Da, se poate depune o astfel de instiintare.
Va multumesc!
Astazi am fost la administratia financiara sa depun o astfel de instiintare si...surpriza s-au uitat la mine ca la urs.Nu se mai depun astfel de documente ...la un birou, la altul m-au trimis la locale...Daca eu voi depasi cota de adaos declarata ce se poate intampla?!
Ultima modificare: Miercuri, 18 Noiembrie 2015
VIORICA_, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Propietarul spatiului mi-a retinut bunurile dumilor dumilor Am inchiriat un spatiu de birou,unde am deschis sediul unei societati si unde ne desfasuram activitatea. Am intarziat cu plata chiriei doua luni, iar ... (vezi toată discuția)
Declarare adaos comercial Gargaritaa Gargaritaa Buna ziua, declaratia privind adaosul comercial se depune doar la Administratia Financiara unde este sediul social sau si in localitatea unde se afla un punct ... (vezi toată discuția)
Contributia (0.75%) pentru concedii medicale ContSters20225 ContSters20225 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti si mie la ce se refera legea nr.399/30.10.2006 publicata in MO 901/06.11.2006, care aproba OUG 158/17.11.2005 cand printre ... (vezi toată discuția)