avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Debite primarie
Discuție deschisă în Executare silită

Debite primarie

Am impozite auto si penalitati restante care se reporteaza din 2008, aferente unor harburi de masini pe care le-am radiat cam tarzior. In 2012 primaria mi-a blocat contul din banca cu poprire pentru aceste restante. Oare nu sunt prescrise ? As avea o solutie sa cer in instanta ridicarea popririi pe motiv ca sunt prescrise? Sau poate ca prescriptia a fost intrerupta prin dosarul de executare din 2012 ?

Va multumesc pentru raspuns,
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:06, 17 Noiembrie 2015
poprirea pe cont e o forma de executare si orice act de executare intrerupe cursul termenului de prescriptie care in cazul dvs, e de 5 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptia / perimarea executarii silite utilizator nou utilizator nou Am luat un credit de nevoi personale de 10 mii euro de la BRD , far agiranti sau garantii , numai pe baza adeverintei de salar pe care era atunci trecuta suma ... (vezi toată discuția)
Prescriptia unei datorii la banca ContSters200802 ContSters200802 Am avut o societate care a angajat o linie de credit, intre timp societatea a intrat in procedura de faliment, apoi lichidare. Societatea in acest moment este ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie dupa 3 ani de indemnizatie ccc Cozmin880 Cozmin880 Buna dimineata, as vrea sa deslusesc un mister care pune in dificultate multi oameni. Va rog sa imi oferiti daca se poate o informatie legata de executarea ... (vezi toată discuția)