avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită sechestru pe casa
Discuție deschisă în Executare silită

sechestru pe casa

buna seara ,in urma unei instiintari de la fisc pe numele sotiei ,care in trecut a avut un PFA ,care ulterior sa inchis si radiat din oficiu ,s/a trezit acasa cu o datorie de 500 milioane si cu amenintare de sechestru pe casa
casa este pe numele lui taica/sau cu clauza de intretinere pe amandoi ,eu si sotia
se poate pune sechestru ?
in aceasta perioada sotia a lucrat si lucreaza in ITALIA ,de cca 8 ani si nu a fost instiintata ,acolo a platit sanatate si pensie ,statul nostru de ce cere si el CAS ,cand nu ofera nimic ,stie doar sa ia ,am inteles ca exista o lege in care zice ca nu poti plati sanatate si pensii in doua tari concomitent ,
efectiv ,chiar daca ar vrea sa esaloneze plata nu are de unde sa plateasca aceasta suma ,nici pana la moarte
cum trebuie sa procedez ,se incadreaza in legea falimentului personal ? sau ?
astept un raspuns ,o seara buna

Alte discuții în legătură

Casa de pensii-contributie de asigurari sociale stefystef stefystef Buna seara. In urma cu 10 ani am avut deschis timp de 2-3 ani un mic Magazin Comercial la parterul unui bloc inmpreuna cu sotia mea. Sotia se ocupa de ... (vezi toată discuția)
Obligatii mostenitori Nela P. Nela P. Buna ziua ! Va rog sa aveti amabilitatea de a ma lamuri intr-o problema la care nu am gasit concret raspunsul.Am sa va expun pe scurt natura problemei.Cumnatul ... (vezi toată discuția)
Inchidere pfa cu neplata cass pavelcosty pavelcosty Buna ziua.Sotia mea are o intreprindere individuala deschisa in 2003.atunci am intrebat la camera de comert, ce dari avem de dat catre stat si n-i sa raspuns ... (vezi toată discuția)