avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daune materiale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daune materiale

buna ziua!in urma demersurilor facutede vecinul meu la inspectoratul in constructii mia fost retrasa autorizarea de construire pe motivul ca nu am respectat distanta fata de mejdie si cu ia am pierdut autorizarea de pensiune si proiectul la epoca respectiva SAPARD .Acestea in 2009 ,acum dupa ce am facut din nou masuratorile topo cu un expert judiciar aflu ca de fapt este vecinul ca aconstruit gardul la mine pe teren ! toate aceste cheltuieli pt amenzi reautorizari pierderea contractului sapard cine o sa ma despagubeasca primaria ?insp in constructii? vecinul ?va multumesc!
Trebuie studiata atent situatia, insa e camm tarziu pentru despagubiri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plan de incadrare in zona roberta0728 roberta0728 detin un teren intravilan si doresc sa construiesc o pensiune pe el,am mers sa obtin autoriz.de constr.,insa mi s-a spus de catre proiectant ca nu poate incepe ... (vezi toată discuția)
Acordul vecinului privind constructiile din vecinatatea proprietatii VladMirovici VladMirovici Cu vecinul cu pricina, am o problema de tulburare de posesie. La care bineinteles au contribuit in favoarea s-a, poltitia din comuna, iar cei de la procuratura ... (vezi toată discuția)
Se poate demola o casa costruita inainte de revolutie? ina.toby ina.toby Am si eu o nelamurie: In urma cu aproximativ 10 ani am cuparat un loc de casa unde ulterior am construit casa.In urma cu vreo doua saptamani am scos gardul ... (vezi toată discuția)