buna ziua
am si eu o problema: un creditor (o firma in faliment,prin lichidatorul judiciar) a introdus actiune impotriva mea-sometie de plata, am depus intampinare,la urmatorul termen s-a dat sentinta-sa platesc in termen de 10 zile, am depus cerere pt actiune in anulare, urmeaza primul termen. ideea e ca am sperat ca primul termen sa nu fie asa de repede (este la o saptamana de la introducereea cererii) pt. eu am si de incasat de la insolventa si asteptam rezultatul in dosarul de faliment al firmei respective, unde am formulat cerere de compensare a creantelor si acolo urmatorul termen este in septembrie. ce pot face in continuare, ce se poate intampla cu aceasta actiune in anulare (un avocat mi-a spus ca oricum asta o depunem ca sa mai castigam timp)....
ar fi cazul ca cineva sa mai si plateasca , ca daca toti ne sustragem cand se va termina criza? De ce cumparati ceva fara acoperire ? unde a disparut corectitudinea?
pai ar fi mai bine daca ati citi cu atentie inainte de a raspunde... poate observati ca avem si de incasat de la firma in insolventa,nu numai de platit... adica, corect ar fi ca eu sa platesc suma pe care o am de plata si de incasat sa incasez la pastele cailor,nu?
avocatul dvs. ar putea sa va sfatuiasca mai bine cum sa mai castigati un termen, poate doua daca e suficient de abil.
poate sa si fortati lucrurile si chiar sa aveti castig de cauza...depinde mult de situatie.
in orice caz, e mai usor sa fii debitor si sa fie nevoie sa te aperi.
da pe avocat de ce l-ai platit ??? ala nu a auzit de art.52 din Legea nr.85/2006
corect trebuia sa depui si tu cerere de inscriere la masa credala si in subsidiar trebuia sa ceri compensarea pe art.52
da sa te fereasca Dumnezeu de drumul lung si de omu'......... !!!:strambatura: