avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Credit executat silit/proprire pe salar
Discuție deschisă în Executare silită

Credit executat silit/proprire pe salar

buna ziua,am luat un credit de la banca Pireus in valoare de 12117 EURO,pe care nu l-am achitat.m-au executat prin ordin judecatoresc in data de 03.10.2013.La acea data prin acel ordin judecatoresc scria ca am de plata suma de 17040,77EURO plus4000 ron cheltuieli de judecata si alte 4000RON dobanda restanta,comision de administrare restant si penalizari.
din acea data eu am platit lunar 4995 RON(o suma de 2600EURO din acea suma).si astazi am constata ca mai am de plata inca 19000de EURO.este normal ca dupa ordinul judecatoresc sa mai platesc penalizari si dobanzi o data ce eu achit suma in ficare luna?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 15:04, 17 Noiembrie 2015
Din nefericire pentru dvs, da este normal. O creanță rezultată dintr-un contract de credit are accesorii, dobânzi și penalități pe care debitorul le datorează pânăla achitarea integrală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stergere penalitati sidor sidor Am avut datorii la buget, TVA. Am achitat toate datoriile pana in 2009. Au ramas majorari si penalizari de la plata tarzie a TVA. In anul 2010 am cerut ... (vezi toată discuția)
Eroare calcul creante abhramovici abhramovici Buna ziua.Va solicit sprijinul in legatura cu o problema ca sa stiu de unde sa incep pentru a-mi rezolva problema. In luna iulie a acestui an am primit o ... (vezi toată discuția)
Executare silita prin poprire continuata dupa plata intregii creante LYVIAM LYVIAM Intrebarea mea este: daca suma unei executari silite este in cuantum de 4000 ron (conform Tribunalului, decisa deja de INSTANTA DE JUDECATA ca fiind ... (vezi toată discuția)