avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executarea silita a salariilor de completare
Discuție deschisă în Executare silită

Executarea silita a salariilor de completare

Buna ziua! Am si eu o intrebare la care poate reusiti D-voastra sa-mi raspundeti concret, din moment ce toti executorii judecatoresti pe care i-am intrebat mi-au raspuns fie cu "lasa-ma sa ma interesez", fie cu un "da" cu jumatate de gura.

Astfel, conform O.U.G. 36/2013, alin. 7 Persoanele concediate în condiţiile prezentei ordonanţe de urgenţă beneficiază de următoarele drepturi:

a) indemnizaţie de şomaj, stabilită potrivit reglementărilor legale în vigoare;

b) venit lunar de completare;

Intreabarea mea este: venitul lunar de completare poate fi executat silit?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 15:02, 17 Noiembrie 2015
În opinia mea, venitul de completare este o compensație acordată salariaților pentru desfacerea contractului de muncă și legea declară astfel de venituri neurmăribile silit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plati compensatorii si pfa mjjj mjjj Am fost disponibilizat de la posta. In situatia in care imi deschid un PFA si inchei un contract cu o Primarie mai beneficiez de somaj, venit lunar de ... (vezi toată discuția)
Detalii ordonanta ciubix ciubix Buna ziua.Va rog frumos sa imi precizati daca conform ordonantei 36/2013 persoana disponibilizata primeste aceeasi suma calculata toata perioada, in functie de ... (vezi toată discuția)
Disponibilizare colectiva octombrie 2013 stingu-rodica stingu-rodica In octombrie 2013 am fost disponibilizata conform ordonantei 36/30.04.2013 a guvernului.in art.7 din ordonanta pct.1 si 2 am primit si voi primi in continuare ... (vezi toată discuția)