avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Studii echivalente
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Studii echivalente

Pentru ocuparea unei functii publice se cere :
"studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniu ştiinţelor economice"
Intrebarea este : diploma de absolvire a Facultatii de Electronica si Telecomunicatii, din cadrul Institutului Politehnic Bucuresti plus diploma de master AUDIT FINANCIAR,CONTABIL ŞI CONSILIERE sustinut la Facultatea Contabilitate şi Informatica de Gestiune din cadrul Academiei de Studii Economice sunt suficiente pentru ocuparea functiei publice?




Ultima modificare: Marți, 17 Noiembrie 2015
tianjan, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:48, 26 Iunie 2023
Va trebuie sa aveti absolvita o facultate in domeniu stiintelor economice si nu un master.
Echivalentă poate insemna și un curs in domeniul economic?

Cornel Vasile a scris:

Va trebuie sa aveti absolvita o facultate in domeniu stiintelor economice si nu un master.

Nu, este vorba despre o diploma de licenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerinte incadrare studii superioare contabil! ctinagl ctinagl Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in privinta unei probleme. Am terminat in 2008 specializarea Informatica Economica din cadrul Facultatii de Stiinte Economice ... (vezi toată discuția)
Studii universitare de licenta cu diploma cerute la posturi bugetare 9lucia 9lucia am terminat Facultatea de stiinte politice si administrative Babes-Bolyai, 3 ani la zi si mi-am luat licenta. Sunt interesata daca studiile mele sunt bune sau ... (vezi toată discuția)
Concurs inspector clasa 1 Ionela0406 Ionela0406 Buna seara, Doresc sa particip la un concurs pt ocuparea funcției de inspector, clasa I, grad profesional asistent pentru care se cere: studii universitare ... (vezi toată discuția)