avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... schimbarea actelor dupa divort atat in romania cat si ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

schimbarea actelor dupa divort atat in romania cat si in spania

In aprilie 2009 s-a pronuntat divortul iar eu am revenit la numele anterior casatoriei.Dupa cat timp trebuie sa schimb actele sau patesc ceva daca mai ramin o perioada pe numele fostului meu sot pentru ca eu momentan locuiesc in spania si nu ma pot duce acum in romania sa schimb actele.Ce acte trebuie sa schim atat in romania cat si in spania?
Cel mai recent răspuns: C.A. Tamara Lenz , Avocat 14:01, 22 Iulie 2009
Stimata Doamna ,

actele se schimbal se schimba imediat ce aveti hotararea definitiva si irevocabila, cu numele pe care-l purtati anterior eventual cu o noua adresa unde va stabiliti domiciliul ( pe baza unui act de proprietate / contract de inchiriere / primire in spatiu de catre un proprietar)
se vor schimba:
Carte de identitate , pasaport daca considerati ca veti calatori in tari unde se solicita, permis de conducere , si trebuie sa mergeti la banci unde aveti conturi deschise cu noua carte de identitate pt a face modificarile de rigoare .
Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport dupa divort LUMI39 LUMI39 sunt divortata de un an,am cerut schimbarea numelui dupa divort cu cel avut anterior casatoriei.as vrea sa stiu daca mai pot calatori cu pasaportul pe numele ... (vezi toată discuția)
Pașaport crds după divort C. A C. A Locuiesc în străinătate și tot aici am și divorțat în anul 2006. Dupa divort am înregistrat sentința și în România, aceasta rămânând ... (vezi toată discuția)
Atacarea unei sentinte definitive ludmiladanuta ludmiladanuta In urma divortului, instanta a stabilit ca revin la numele anterior, respectiv Danuta(acesta fiind numele de domnisoara) si nu la numele de Urzica(acesta fiind ... (vezi toată discuția)