avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Dosar perimat
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Dosar perimat

Bunq ziua, un 2012 mi a fost suspendar permisul de conducere, am facut contestatie si astazi am primit decizie irevocabila ca dosarul a fost perimat. Asta ce inseamna? Trebuie sa predau permisul? Sau ce e de facut? Multumesc?
Cel mai recent răspuns: constantin pricope , utilizator 20:08, 17 Noiembrie 2015
Da ca altfel va mai creste cu 30 de zile perioada de suspendare. Suspendarea opereaza numai dupa ce predati permisul la politie. Perimarea dosarului se datoreaza culpei dvs. ca nu ati staruit in solutionarea lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar perimat, permis suspendat costelgftn costelgftn Buna ziua Am si eu o foarte mare problema. In 2008 am avut o suspendare de permis pe 3 luni ca am depasit viteza. Bineinteles ca i-am dat in judecata si ne-am ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat fara sa stiu cosmin90 cosmin90 Buna ziua, In vara anul 2011, fiind prins de MCV cu viteza peste limita legala am ramas fara permis 30 zile. Am atacat procesul in instanta, fiind plecat am ... (vezi toată discuția)
Permis conducere suspendat 30 zile, de cand incepe perioada de suspendare? uciucubelu uciucubelu In anul 2010 am fost filmat de MCV ca nu am acordat prioritate de trecere la doi pietoni fapt pentru care cei de la rutiera mi-au retinut permisul de ... (vezi toată discuția)