Buna ziua,
1.-Inainte de 1990 am realizat venituri suplimentare, asa numitele "depasiri de plan". Banii i-am luat, pe adeverinta obtinuta de la fostul angajator apar intr-o coloana numita Depasire plan/Penalizari. Sumele reprezinta numai depasire de plan, sunt plati in plus, nu sunt retineri.
2.- Pe adeverinta respectiva mai apare coloana Compensari Prime/ Ajustari; si aici apar diferite sume in cei peste 20 ani lucrati acolo. Acolo unde apare o suma, e specificat ce anume este: prima sau ajustare.
Sumele care apar in cele 2 coloane nu a fost luat in consideratie in buletinul de calcul atasat deciziei de pensionare (limita de varsta).
Am rugamintea sa mi se explice daca este corect/legal sau este o greseala.
Va multumesc.
D-na mmoceanu, va multumesc inca o data. Azi am depus contestatia la prima decizie(eram inca in termenul de 30 zile in care se admite). Printre altele, am cerut sa se ia in consideratie si venturile realizate in acord global care evident sunt mai mari decat salariul de baza. Nu-mi fac iluzii privind raspunsul, voi vedea daca am resurse psihice si financiare sa-i dau in judecata.