avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... conducere fara permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

conducere fara permis

daca am 1 un an cu suspendare si in perioada aia de suspendare am fost prin conducand fara permis corespunzator ce mi se poate intampla in tribunal..?? ii executare sau cum..??
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 21:06, 18 Noiembrie 2015
Da, in principiu daca in cel de-al doilea dosar penal instanta va gaseste vinovat se revoca suspendarea anterioara si executati si prima pedeapsa la care se adauga cea de-a doua pedeapsa, plus un spor (pentru recidiva postcondamnatorie).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La ce pedeapsa sa mă aștept? Flavius Ciprian Flavius Ciprian Buna seara. Dupa o condamnare la 1 an si 4 luni cu suspendare, s-au intamplat 2 noi infractiuni, respectiv 2 dosare penale pentru coducere fara permis si ... (vezi toată discuția)
Ce sanse am sa nu mi se revoca suspendarea daca sunt gasit "vinovat"? justaques justaques Acum un an am fost prins cu trafic de droguri de risc (international) si pedepsit cu 1 an si 9 luni de inchisoare cu suspendare. Acum o luna un prieten de al ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta substantelor gigman11 gigman11 Buna ziua,o nelamurire as avea si sper sa ma puteti lamuri.Am fost depistat conducand sub influenta cannabisului.Nelamurirea mea este, am avut o condamnare cu ... (vezi toată discuția)