avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozitul pe locuinta sediu PFA
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozitul pe locuinta sediu PFA

Buna ziua,
Daca am sediul social in propriul apartament dar nu si punctul de lucru ( avand cod caen activitati de creatie si interpretare artistica - DJ nu am punct de lucru fix)as dori sa stiu daca va trebui sa platesc impozitul cladirii/ apartamentului mai mult.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: monica-irina , utilizator 08:14, 23 Noiembrie 2015
Va trebui in anul 2016 sa dati la fisc o declaratie ca nu prestati activitati la sediul societatii si astfel nu veti plati impozit mai mare incepand cu anul 2016!
Am inteles :) Va multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare contract de comodat pfa pandele pandele Am infiintat un SRL avind sediul social intr-o locuinta persoana fizica.,in baza unui contract de comodat,fara sa specific nimic despre cine plateste ... (vezi toată discuția)
Ce calificare imi trebuie pt un pfa - dj? DjIreen DjIreen Salut,as dorii si eu un raspuns la o nedumerire,pt k unde am fost pe la institutiile STATULUI ROMAN nu au putut sau nu au vrut sa ma ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament - punct de lucru? Radu85 Radu85 Buna ziua, Va prezint situatia in care am nelamuriri: - detin PFA cu sediu social la propriul domiciliu (comert pe internet) - detin un (alt) apartament ... (vezi toată discuția)