avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ore suplimentare si C.O.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ore suplimentare si C.O.

1.Daca salariatul nu solicita printr-o cerere orele suplimntare il trimeti cu forta? Oug 83 2014 nu-ti da voie sa la platesti.
2. Daca nu solitita printr-o cerere C.O. il trimeti cu forta? Am unul care mi-a depus la secretariat o declaratie pe propria raspudere ca nu doreste efectuarea concediului de odihna.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:50, 18 Noiembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
@ Slavinia

Va rog sa respectati Regulamentul de postare in Forum privind postarile preluate de pe alte pagini de Internet. Nu este pentru prima data cand postati un text fara sa citati sursa de informare.

P.s.
Primele doua fraze sunt preluate de pe acest site:
[ link extern ]

Daca nu solicita in scris ore suplimentare sau co il gonesc de la munca si dau ordin la portar sa nu il primeasca.
Nu salariatul face cerere de munca suplimentara , ci angajatorul trebuie sa solicite acordul salariatului in aceasta privinta.
Ma refer la modul de compesare cu timp liber. Daca are 24 de ore suplimentare si nu solicita ia angajatorul initiativa si nu-l mai primeste la munca trei zile?
Ultima modificare: Miercuri, 18 Noiembrie 2015
tory_bei, utilizator

Alte discuții în legătură

Ore suplimentare tory_bei tory_bei Am avut control de la I.T.M. si amendat in urmatoarea speta: Mi-a gasit salariati cu ore suplimentare efectuate fara o solicitare din partea unitatii iar ei ... (vezi toată discuția)
Incetare contract individual de munca la solicitarea angajatului maria_iv maria_iv In cazul in care angajatul solicita incetarea contractului de munca (demisie), perioada de preaviz poate fi compensata cu zilele de concediu de odihna ... (vezi toată discuția)
Plata orelor suplimentare dana radu dana radu sunt asistent medical la o Unitate MEdico Sociala unde datorita numarului redus de personal munci ore suplimentare ,as vrea sa stiu daca pentru aceste ore ar ... (vezi toată discuția)