avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

buna ziua va rog un sfat detin un certificat de mostenitor din 1995 unde ar trebui sa ajung si ce documente mai am nevoie sa verific daca parintii mei au avut terenurii ? va multumesc
Cel mai recent răspuns: petreica , utilizator 14:34, 18 Noiembrie 2015
Buna ziua,
Va trebui sa va adresati primariilor de pe raza carora provin parintii dumneavoastra.
Eventual discutati cu batranii satului si aflati ce, cat si unde aveau terenuri parintii sau bunicii.
Incercati si la arhivele nationale sa vedeti cu ce terenuri au fost inregistrati parintii si/sau bunicii la ultimul recesamant.
Va multumesc pt.raspuns bunica mea a avut pamint dar unchiul meu la vindut in 1996 mama mea a decedat inaintea bunici in 1987 si bunica in 1992 si unchiul meu a obtinut un titlu de propietate de 3 hec pe numele bunici si sa declarat singur la mostenire tot tinpul a ascus zicea ca bunica nu a avut teren va multumesc Merg lahiva nationala pt.primaria de la noi nu am incredere .... va mutumesc
Ultima modificare: Miercuri, 18 Noiembrie 2015
petreica, utilizator
Buna ziua,
Incercati sa vedeti cum a vandut terenul si, eventual, sa deschideti succesiunile de pe urma bunicii.
Discutati si cu un avocat care, dupa ce vede actele si afla toata povestea, va poate spune ce sanse aveti.
Va multumesc din suflet .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea nr.18/1991 a fondului funciar petreica petreica buna ziua, va rog sa ma ajutati la acesta Intrebare In 1992, bunica mea a decedat In 1994, sa emis un titlu de propietate de 3 hec pe legea nr 18/1991 pe ... (vezi toată discuția)
Certificat suplimentar de mostenitor petreica petreica Buna ziua va rog sama lamuritii in 1992 bunica mea a decedat in 1994 sa emis un titlu de propietate pe numele bunici in acelas an unchiul meu a optinut un ... (vezi toată discuția)
Mostenire paris50paris paris50paris Buna ziua va rog sama sfatuiti bunica mea a decedat in 1992 unchiul meu in 1994 a obtinut un teren de 3 hec pe titlu de propietate apare numele bunici in ... (vezi toată discuția)