avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Dovada primire instiintare
Discuție deschisă în Executare silită

Dovada primire instiintare

Buna ziua.

As vrea sa va intreb cum se poate face dovada datei in care a fost primita o instiintare de executare silita, daca nu mai exista plicul in care a venit?

In speta, este vorba de o contestatie la executare care a fost depusa in ultima zi a termenului de contestatie, calculat de la data comunicarii. Ma intereseaza ca in caz ca partea adversa o sa invoce exceptia de tardivitate sa existe acoperire.

Ma gandesc ca de la posta se poate obtine o adeverinta in acest sens, dar fiind vorba de mediul rural, persoana care are nevoie s-a lovit, atat la postas, cat si la punctul postal din oraselul unde e arondat de raspunsul: "Nu stim, nu am mai dat asa ceva". Ori e incompetenta, ori comoditate, ori nu stiu.

Si atunci intrebarea ar fi: unde si la cine ar trebui sa se adreze (institutional vorbind, in cadrul Postei Romane) si ce anume sa solicite?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 16:14, 18 Noiembrie 2015
Trebuie sa solicitati o copie dupa borderoul postal din ziua respectiva.
Solicitarea catre cine sa se indrepte in cadrul postei? Catre ce birou?
Catre Dirgintele Oficiului Postal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tardivitate declarare recurs litigiu de munca PensiuneBradul PensiuneBradul Buna ziua. Sentinta de la tribunal mi a fost comunicat adica aruncat in cutia postala in data de 25 Octombrie 2013, eu declararea de recurs am trimis prin ... (vezi toată discuția)
Cum procedez dacă am depistat o mare eroare judiciară de tardivitate, știind că pe plicul aflat la dosar era trecută o dată cu 2 zile mai devreme ? flory_mr flory_mr Am dovada unei sentințe total ilegale de Tardivitate a depunerii cererii de chemare în judecată împotriva ilegalei Asociații de Proprietari nr. 71 din ... (vezi toată discuția)
Date diferite la comunicarea unei hotarari judecatoresti marinescudorina marinescudorina As dori sa stiu dupa o hotarare definitiva si executorie de drept,comunicarea se face atat la parat cat si la reclamant la aceeasi data s-au date diferite.Eu ... (vezi toată discuția)