avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Evaluare risc securitate fizica
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Evaluare risc securitate fizica

Buna ziua,
Am urmatoarea situatie. Societatea noastra are mai multe spatii inchiriate in diferite orase din tara unde isi comercializeaza produsele. Cine va trebui sa suporte cheltuielile cu realizaraea analizei de risc la securitate fizica? Proprietarul spatiului sau noi, ca si chirias? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:39, 19 Noiembrie 2015
Analiza de risc la securitate fizica se efectueaza, de regula, pentru activitatea desfasurata in spatiul inchiriat. Plata ar trebui sa se faca de catre chirias sau asa cum este mentionat in contractul de inchiriere.
Daca este utila o analiza de risc a intregii locatii, atunci proprietarul plateste analiza de risc.
Multumesc de raspuns. Poate fi obligat in vreun fel proprietarul sa achite contravaloarea evaluarii, daca ii solicitam acest lucru?
Daca in contractul de inchiriere ati mentionat ca proprietarul plateste toate autorizatiile si avizele necesare, il puteti obliga. Altfel, nu vad cum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Risc la securitate fizica danpin69 danpin69 Buna ziua Un salon de infrumusetare care functioneaza in spatiul unei Societati Cooperative este obligat sa aiba un raport de evaluare de risc la securitate ... (vezi toată discuția)
Analiza de risc la securitatea fizica pentru birou mic inchiriat intr-o cladire bogde bogde Suntem o microintreprindere cu doi angajati, prestam servicii IT (dezvoltare software) si avem un birou de cca. 30mp inchiriat la etajul 1 al unei cladiri in ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea obtinerii avizului / autorizatiei de la i.s.u. drgs1 drgs1 O societate comerciala detine in proprietate 2 spatii comerciale situate la parterul unor blocuri. Unul dintre spatii are o suprafata de aprox. 55MP este ... (vezi toată discuția)