avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Risc la securitate fizica
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Risc la securitate fizica

Buna ziua
Un salon de infrumusetare care functioneaza in spatiul unei Societati Cooperative este obligat sa aiba un raport de evaluare de risc la securitate fizica ?
Mentionez ca Societatea Cooperativa a fost inregistrata in anul 2014, iar in spatiul detinut, functioneaza un salon de infrumusetare inchiriat catre un PFA.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:33, 13 Martie 2018
Analiza de risc la securitate fizica are in vedere mai multe elemente, respectiv - locatia, caile de comunicatii, amplasamentul locatiei, valori existente, etc. Se solicita de catre proprietarul locatiei si se emite pentru intreaga locatie, firma dvs. facand parte din locatie.
Contactati o firma specializata (gasiti pe internet, din judetul dvs.) pentru o consultatie contracost, in urma vizionarii locatiei/ deplasarii in teren.
Obligativitatea întocmirii analizei de risc la securitatea fizică revine celui care folosește spațiul respectiv, în cazul de față chiriașului.
Daca locatia respectiva detine deja o analiza de risc la securitate fizica, se completeaza aceasta cu cea specifica firmei chiriasului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaluare risc securitate fizica seby14 seby14 Buna ziua, Am urmatoarea situatie. Societatea noastra are mai multe spatii inchiriate in diferite orase din tara unde isi comercializeaza produsele. Cine va ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de functionare salon de infrumusetare element94 element94 Buna ziua. Detin un spatiu ca si persoana fizica. Spatiul urmeaza sa fie transformat in spatiu comercial si va deveni un salon de infrumusetare. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Analiza de risc la securitate fizică sachelariec sachelariec Aceasta analiza trebuie facuta si de persoanele fizice sau numai de societati comerciale? (vezi toată discuția)