avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Analiza de risc la securitate fizică
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Analiza de risc la securitate fizică

Aceasta analiza trebuie facuta si de persoanele fizice sau numai de societati comerciale?

Ultima modificare: Vineri, 15 Februarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:24, 19 Februarie 2019
Se poate face numai de catre firme si/ sau persoane fizice autorizate in conditiile Legii nr. 333/2003.
Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/articol_479...
multumesc de raspuns
Dar intrbarea mea era alta...eu ca persoana fizica cu un scm medical(nu e pfa..sunt persoana fizica comform unei legi speciale..si nu e caracterizata ca activitate economica)..trebuie sa-mi fac analiza de risc
Intr-un cabine medical, chiar daca functioneaza in baza unei legi speciale sunt substante periculoase care trebuie inchise sub cheie si asigurate, motiv suficient pentru a fi necesara o analiza de risc la securitate fizica.
Puteti contacta politia si cere o parere, in urma vizionarii locatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Risc la securitate fizica danpin69 danpin69 Buna ziua Un salon de infrumusetare care functioneaza in spatiul unei Societati Cooperative este obligat sa aiba un raport de evaluare de risc la securitate ... (vezi toată discuția)
Analiza de risc la securitate fizică adrianacali adrianacali Buna ziua! Un cabinet medical individual (forma de organizare PFA) este obligat sa elaboreze analiza de risc la securitate fizică, conform legii ... (vezi toată discuția)
Evaluare risc la securitatea fizica emillius emillius Buna ziua, In cazul unui punct de lucru de pana in 200 mp, este obligatoriu sa se faca evaluarea riscului la securitatea fizica in conformitate cu Legea ... (vezi toată discuția)