avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Evaluare risc la securitatea fizica
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Evaluare risc la securitatea fizica

Buna ziua,

In cazul unui punct de lucru de pana in 200 mp, este obligatoriu sa se faca evaluarea riscului la securitatea fizica in conformitate cu Legea 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor?

In acest punct de lucru se depoziteaza si comercializeaza articole mdicale.

Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:20, 17 Septembrie 2016
Gasiti procedura MAI pentru analiza de risc la securitate fizica aici: [ link extern ]
Pentru a nu avea surprize, in conditiile in care intr-un depozit de medicamente si articole medicale pot exista unele produse considerate periculoase, respectiv dispozitive care se pot utiliza in scopuri nu tocmai civilizate, este bine sa va adresati in scris, nu nr. de inregistrare/ data la IPJ pentru o inspectie prealabila.
Va multumesc pentru raspuns.
Este vorba de proteze, dispozitive de mers, orteze ... nimic periculos care sa aiba nevoie de depozitare speciala. Nu este vorba de medicamente.
Evaluarea la risc fizic are in vedere si asigurarea valorilor (incasari zilnice/ periodice, documente, etc.).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un magazin mixt in zona rurală pe if. am nevoie de camere ... Alex Lucian Alex Lucian Am un magazin mixt in zona rurală pe IF. Am nevoie de camere de supraveghere? (vezi toată discuția)
Evaluator de risc fizic ContSters243502 ContSters243502 exista evaluator de risc [b]fizic[/b] ? si daca da va rog sa ma ajutati sa inteleg cu ce se ocupa peroana desemnata va multumesc (vezi toată discuția)
Instructiuni mai 9/2013 - metodologie efectuare analize de risc robertmihairadu robertmihairadu Buna ziua, Cine ma poate ajuta, va rog. Instr. MAI nr. 9/2013, conf Legii 333/2003, prevad intocmirea \\"metodologiei de efectuare a analizelor de risc\\" in ... (vezi toată discuția)