avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... motivare refuz BO
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

motivare refuz BO

Sunt in posesia unui BO girat pe care l-am introdus la banca spre decontare si care a fost refuzat la plata, pe langa lipsa totala de disponibil, si pentru urmatorul motiv:
litigiu cu privire la dreptul de proprietate.

La ce se refera aceasta motivare si cum ma afecteaza?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: pneuros , utilizator 15:28, 23 Iulie 2009
Pai va afecteaza din punctul de veder al posibilitatii recuperarii creantei, intrucat contul este proprit.
nu are bani in cont si chiar daca ar avea are contul blocat ori de finante ori de un executor sau banca. Vorbiti cu cel care v-a dat biletul sau cu emitentul biletului sa va aduca numerar daca nu vor adresativa unui executor din localitatea emitentului, sau o somatie de plata pe baza facturii pt care s-a dat biletul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilet la ordin refuzat incident major sau minor? pneuros pneuros Am un bilet la ordin tip nou refuzat de banca din lipsa de numerar vreu sa stiu daca aceasta este un incident de plata minor sau major? biletul a fost introdus ... (vezi toată discuția)
Cine va fi chemat spre execuatarea bo- emitentul sau girantul? venere venere Suntem o societate din Botosani in posesia a 2 BO investite cu formula executorie. Biletele la Ordin sunt emise de catre o sc din Bucuresti si girate catre o ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin fals daniele daniele buna ziua am si eu o situatie ciudata cu directorul socitatii.de curand am aflat ca acesta a emis un bilet la ordin pt achizitionarea unor marfuri.biletul cu ... (vezi toată discuția)