avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Returnare produse cumparate
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Returnare produse cumparate

Buna seara! Va rog, daca am achizitionat un produs nealimentar (o camasa) si constat acasa ca nu e tocmai potrivita ca marime, ce drepturi am de returnare a banilor, in conditiile in care produsul este intact, cu eticheta si bonul fiscal cu care a fost cumparat? Precizez ca magazinul respectiv nu are in depozit decat acea camasa. Mi se refuza returnarea banilor, se accepta doar inlocuirea produsului cu alt produs. Si daca nu gasesc nimic sa-mi placa din ce au ei pe stoc, am vreun drept sa imi cer totusi banii inapoi? Au trecut doar 24 de ore de la achizitionare!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 12:53, 19 Noiembrie 2015
Doar clientii care cumpara online au dreptul de a cere restituirea pretului in astfel de cazuri. Bine ca vor sa vi-l inlocuiasca, sunt inca destule firme care profita de faptul ca (deocamdata, cel putin) legea nu le obliga la asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnare produs cumparat din magazin simonasimona111 simonasimona111 Buna. Am cumparat acum o sapt un un produs de imbracaminte pentru un cadou. Nu sunt sigura ca produsul va fii bun. Am intrebat respectiva comercianta daca prin ... (vezi toată discuția)
Returnarea banilor pentru un produs cumparat AndreiBaditoiu AndreiBaditoiu Buna ziua. Detin un magazin in care comercializez articole de imbracaminte pentru barbati. Intr-o zi a venit in magazin un client care cumparase o camasa cu o ... (vezi toată discuția)
Retur produse lenjerie dama nicola81 nicola81 Buna ziua De cateva luni mi-am deschis un mic magazin online in care comercializez camasi de noapte dama dantela, satin etc E ok, nu ma plang, insa acum 2 ... (vezi toată discuția)