avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cladiri mixte si nerezidentiale
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cladiri mixte si nerezidentiale

Buna ziua, va rog sa ma lamuriti intr-o problema: ce documente trebuie sa aduca persoanele fizice autorizate,intreprinderi individuale,s.c. din care sa rezulte ce suprafata din casa de locuit o utilizeaza ca activitate economica fata de restul locuintei ,in cazul in care acestia isi desfasoara activitatea intr-o casa de locuit.Mentionez ca pana acum in contractele vechi de comodat nu se trecea aceasta suprafata pentru sediu social.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:37, 18 Noiembrie 2015
Nu este nici acum obligatorie iesirea din indiviziune in cazul unui contract de comodat pentru deschiderea sediului unei firme intr-o locuinta.

Poate va e de ajutor: am mai dat un raspuns la o intrebare complementara aici:

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit sediu firma (suprafata partiala prin ctr comodat) stef_56 stef_56 1. am impreuna cu sotia o casa de locuit si singura proprietate, intr-o comuna 2. printr-un ctr de comodat pe o suprafata de 14 mp, am decis sa fie sediul ... (vezi toată discuția)
Impozit pe locuinta marcelfarcas marcelfarcas Va rog sa imi spuneti unde gasesc informatii despre cum se calculeaza impozitul pentru o locuinta daca vreau ca sa inchiriez o camera pentru a folosi drept ... (vezi toată discuția)
Spatiu sediu social ong Praipan Praipan Buna ziua! As vrea sa ma lamuresc daca sediul social al unui ONG se poate stabili intr-un spatiu comercial in a carei jumatate de suprafata se gaseste deja ... (vezi toată discuția)