avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit sediu firma (suprafata partiala prin ctr ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit sediu firma (suprafata partiala prin ctr comodat)

1. am impreuna cu sotia o casa de locuit si singura proprietate, intr-o comuna
2. printr-un ctr de comodat pe o suprafata de 14 mp, am decis sa fie sediul social al unui srl
3. nu desfasuram activitati economice la aceasta locatie si nici in alte locatii deoarece firma ne serveste la achititionarea on-line a unor produse pe care le consumam
intrebari:
- vom plati impozit majorat ?
- cui facem informarea ca nu desfasuram activitati economice la sediu ?
- putem face vreo modificare pentru a nu plati ( daca va fi cazul) o suma mai mare decat impozitul normal pe cladire ( ca locuinta ) ?
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 20:48, 15 Martie 2016
Nu, dacă nu vă deduceți cheltuieli cu utilitățile.
Citiți acest articol:
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozite și taxe locale elaorlea elaorlea Buna ziua, Am o intrebare, daca poate sa ma lamureasca cineva.....Tatal meu este proprietarul unei case in care eu am sediu si desfasor activitate, ( avem ... (vezi toată discuția)
Impozit pe cladiri 2016 pentru srl gabyy212 gabyy212 Buna ziua, Cum probabil au facut-o si multi altii inaintea mea, ma prezint si eu pe forum, in cautarea unor raspunsuri satisfacatoare. De cateva luni tot ... (vezi toată discuția)
Firma cu angajat la domiciliu wagnerflorin wagnerflorin Buna seara, Situatia e urmatoarea: SC XNET SRL are administrator pe Larisa si angajat pe Florin pe postul de programator it. Administratorul Larisa nu ... (vezi toată discuția)