avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto 2015, recuperare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto 2015, recuperare

buna ziua,as dori sa stiu daca se poate-si cum-recupera taxa pt inmatricularea unui autoturism inmatriculat in ianuarie 2015.multumasc anticipat
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 14:18, 22 Noiembrie 2015
Nu se poate recupera, daca este vorba de timbrul de mediu!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timbru de mediu auto Georgianavoicu Georgianavoicu Buna ziua, Detin o masina Citroen, achizitionata in 2011 (masina a fost inmatriculata prima data in Ianuarie 2008), pentru care la momentul respectiv nu am ... (vezi toată discuția)
Plata noului timbru de mediu AlexandraMone AlexandraMone Buna ziua, Detin un autoturism achizitionat anul trecut. Am platit taxa de prima inmatriculare pentru el, si am dat statul in judecata. Momentan se judeca, ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu Ovidiu1991 Ovidiu1991 Buna Seara.Am si eu o dacie 1310 din 1986 mostenita.Pentru a o inmatricula sau a o vinde altei persoane trebuie sa platesc taxa de mediu.Daca a trecut termenul ... (vezi toată discuția)