avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amanare termen audiere
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Amanare termen audiere

Daca am fost citat ca martor intr-o cauza civila si nu ma pot prezenta la acea data, ce pot face in acest sens?
Daca voi fi citat la alta data, pot fi asistat de un avocat?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 16:06, 19 Noiembrie 2015
solicitati amanarea cauzei si depuneti dovada imposibilitatii de prezentare. puteti merge insotit de un avocat, insa dvs veti fi audiat si nu va veti putea consulta cu avocatul in timpul audierii.
Puteti solicita amanarea ptr.motive justificate si dovedite,avocatul nu va poate ajuta la marturia de martor, veti fi ascultat personal,fara participarea avocatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor cu avocat Titel10 Titel10 Sunt citat ca martor intr-un proces penal (fond); trebuie sa ma duc personal sau pot sa trimit un avocat? (cu alte cuvinte daca se prezinta avocatul sa nu ... (vezi toată discuția)
Politia poate sa ma oblige sa fiu martor daca nu vreau si nu am vazut agresiune fara sa cunoasca pe vrun autor?? mario38iulian mario38iulian Nepotul Meu a asistat pe strada la o altercatie intre 2 grup de barbati si apoi am fost citata dupa un an ca martor la Politie fara sa stiu nici macar numele ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea masurilor de incredintare a minorului mmmmela mmmmela buna ziua, daca am facut o plangere pentru nerespectarea masurilor de incredintare a minorului si politia si parchetul a dat inceperea urmaririi ... (vezi toată discuția)