avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... penalitati la caldura
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

penalitati la caldura

buna ziua. am o intrebare , daca poate cineva sa ma ajute cu vreun raspuns. am primit o garsoniera ca mostenire, in respectiva locuinta nu sta nimeni de 10 ani, nu s a ocupat nimeni de ea. a strans la ecoterm ( agentia de furnizare a apei calde si a caldurii pe timp de iarna) o suma foarte mare ca si datorie dar jumatate din aceasta suma reprezinta doar penalitati. eu vreau sa vand acea garsoniera dar nu pot pana nu se achita toate datoriile. as putea macar sa scap de penalitati in vreun fel?
multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:15, 19 Noiembrie 2015
Mergeti si discutati cu creditorul, cu acel furnizor catre care aveti datoria. Explicati situatia (nu amintiti de intentia de a vinde) si ca acum faceti un efort, un imprumut sa achitati debitele dar cu rugamintea sa anuleze ori sa mai scada din penalizari.
Nu aveti ce pierde daca incercati.
Aveti contract individual cu furnizorul de utilitati ?
Daca exista contract furnizare utilitati incheiat intre furnizor si asociatia de proprietari,nu aveti temei legal sa solicitati exonerarea de la plata penalitati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecin care nu plateste intretinerea - caldura si apa calda oprite cetateanul cetateanul Buna ziua stimati avocati! Avem o mare problema in bloc: mai multi vecini, culminand cu o familie in special, nu isi platesc intretinerea, si din cauza ... (vezi toată discuția)
Probleme cu dalkia claudia_pana claudia_pana Buna dimineata, Ma numesc Pana Claudia, locuiesc in Ploiesti si m-am lovit de urmatoarea problema: Anul trecut (2009), in luna august ni s-a oprit ... (vezi toată discuția)
Restante intretinere ancatirim ancatirim Buna ziua. Am vazut ca sunt multe topicuri deschise in care se vorbeste despre restantierii la intretinere. Am vazut si legile dar mai am ceva ... (vezi toată discuția)