avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Activitati de comert cu amanuntul, cod caen 4771 pfa ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Activitati de comert cu amanuntul, cod caen 4771 pfa sau ii?

Sunt interesat sa trec de la statutul de microintreprindere la pfa in situatia in care desfasor activitatea de comert cu al imbracamintei, in magazine specializate, daca da in ce conditii.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:50, 19 Noiembrie 2015
Va infiintati I.I.si va autorizati punctul de lucru iar la partea cu autorizarile e la fel ca la srl. Problema va fi cu trecere stocului de marfa care il mai aveti de pe srl pe I.I. Daca le veti avea pe amandoua functionale, veti vinde intre ele cu factura. Dupa aceea radiati punctul de lucru si inchideti srl-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecere de la pfa la srl rabina rabina Buna ziua, Sunt PFA si as dori sa trec la SRL. Imi puteti spune: 1) care este procedura? 2) care sunt diferentele (ce impozite, contributii si procente ... (vezi toată discuția)
Vreau sa deschid un magazin de tesaturi corela corela Buna ziua! Vreau sa deschid un magazin de tesaturi.Mentionez ca am un SRL pe consultanta deci banuiesc ca trebuie sa mai adaug un cod Caen . Spatiul comercial ... (vezi toată discuția)
Sediu social transformat si in punct lucrus Gisela Gisela Buna ziua. In apartamentul in care stau am creat sediu social al firmei mele. Am ramas fara punct de lucru deoarece pretul la chirii explodeaza exponential. Am ... (vezi toată discuția)