avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 331 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Solutie cumparare auto
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Solutie cumparare auto

In 2013 un cetatean canadian a facut un srl in bucuresti pentru o activitate export food eu devenind actionar cota 16%.
in primul an s-au realizat venituri din publiciate marketing plus semanarea unor contracte nefinalizate.
Din veniturile obtinute din vanzare publicitate s-a achizitionat un autoturism pe firma iar firma este pe 0.
Din 2014 administratorul canadian nu a mai revenit in Romania, nu m-a mai contactat ,nu-mi raspunde la email/tel .
Firma a intrat in inactivitate , taxe banca 2000 ron,masina este la mine .
intrebare
1.care sunt modalitatile de a nu mai fi actionar la acesta firma ?
2.din taxele neplatite de el/firma (comisioane banca) sunt obligata sa platesc ceva?
3.cum as putea trece masina pe numele meu daca el nu mai vine niciodata in Romania?care sunt conditiile de indeplinit ?
4 .pot face facturi pt vanzarea masinii daca firma este in inactivitate si care sunt regurile de a putea face facturii?
Ultima modificare: Joi, 19 Noiembrie 2015
johanaa, utilizator

Alte discuții în legătură

Vânzare autoturism unui cetățean străin. as dori să vând ... andrei_raul andrei_raul Vânzare autoturism unui cetățean străin. As dori să vând mașina soției mele ( este cetățean bosniac ) și să o înmatriculăm im Bosnia ( deoarece ... (vezi toată discuția)
Intrebare export - auto yura_onu yura_onu Buna ziua, va rog daca poate cineva sa ma lamureasca si pe mine cu o chestiune. Varul meu din ucraina doreste sa cumpere un autoturism din romania. ... (vezi toată discuția)
Trecere autovehicol de pe pj pe pf m1rcea m1rcea Salut! Am un autoturism, luat pe persoana juridica, in decembrie 2006, achitat la livrare. Insa, in iunie 2008 am declarat societatea comerciala ca fiind ... (vezi toată discuția)