avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vânzare autoturism unui cetățean străin. As dori ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vânzare autoturism unui cetățean străin. As dori să vând ...

Vânzare autoturism unui cetățean străin.
As dori să vând mașina soției mele ( este cetățean bosniac ) și să o înmatriculăm im Bosnia ( deoarece taxele sunt mai mici în Bosnia). Incerc acum sa vad cum se poate rezolva de un certificat EUR1 pentru a platii mai puțin importul in Bosnia. Cum as putea proceda cel mai bine ? După ce fac contractul de vânzare cumpărare în Romania ( către soția mea ) și radieza mașina , pot aplica pentru numere roșii de export ? Cât ar dura aceasta operațiune ?
Va mulțumesc

Alte discuții în legătură

Certificat fiscal Tamy1003 Tamy1003 Bun gasit! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns caci de o saptamana jonglez ca o minge de ping-pong intre doua primarii si nu gasesc o rezolvare la problema mea. ... (vezi toată discuția)
Problema inmatriculare urgent bogdan_exit bogdan_exit Salut Am cumparat de la o persoana o masina Problema e in felul urmator el a radiat masina a facut rar numere provizorii etc aceste numere au expirat azi ... (vezi toată discuția)
Impozit auto tudu_dora tudu_dora buna ziua.am o problema f mare.acum 5 ani am adus in Romania masina pe care o detineam in Italia dupa ce acolo am radiat o.aici am incercat sa o inmatriculez ... (vezi toată discuția)