avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... tichete de cresa poti primi si de la angajatorul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

tichete de cresa poti primi si de la angajatorul privat sau numai de la stat?

stiu ca aceste tichete se acorda celor care lucreaa in intreprinderi de stat si care nu sint in concediu crestere copil de 2 sau 3 ani,intrebarea este daca aceste tichete se primesc si de la angajatori privati dupa perioada de concediu crestere copil?depinde doar de angajator cit este de ,,darnic,, sau exista vreo lege sa oblige distribuirea?multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters70514 , utilizator 16:22, 22 Iulie 2009
Tichetele de cresa sunt reglementate de Legea 193/2006.
Legea nu obliga angajatorii privati sa acorde acest tip de tichete.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete de cresa octavian09 octavian09 Se pot acorda tichete de cresa unui copil de 2 ani si 3 luni in conditiile in care mama naste cel de-al doilea copil va beneficia de concediu de maternitate (1 ... (vezi toată discuția)
Tichete cresa kilip kilip Buna seara, As vrea sa stiu daca beneficiez de tichetele de cresa, imi este afectat stimulentul de insertie sau poate fi afectata alocatia copilului de pana ... (vezi toată discuția)
Acordare tichete de cresa camism camism Pot beneficia de tichete de cresa in conditiile in care m-am intors la serviciu inainte de implinirea varstei de 1 an a copilului meu? Precizez ca sunt ... (vezi toată discuția)