avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca -perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca -perioada determinata

Buna ziua ! As dori daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare : Daca sunt insarcinata si am contract de munca pe perioada determinata firma este obligata sa ma anunte daca nu mi se va mai prelungi contractu sau voi afla cand imi voi da seama ca nu vine nimeni sa semnez prelungirea contractului ? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Jessica2015 , utilizator 17:23, 19 Noiembrie 2015
1. Nu cred ca este de datoria angajatorului sa va anunte ca expira valabilitatea c.i.m., in schimb dvs aveti posibilitatea (avand in vedere ca ati semnat un asemenea contract) sa-l intrebati inainte de data respectiva daca va prelungeste sau nu durata contractului.

2. Anterior modificarii contractului individual de munca, angajatorul are obligatia de a informa salariatul, cu privire la clauzele esentiale pe care intentioneaza sa le modifice.
Multumesc pentru raspuns ! Va doresc o seara frumoasa :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare contract de munca in timpul cic RuxandraLarisa RuxandraLarisa Cum procedez in cazul in care am o angajata cu contract pe perioada determinata si vrea sa intre in cic pentru 2 ani?contractul ii expira pe 24.03.2018.ii ... (vezi toată discuția)
Prelungirea unui contract FElena FElena Buna seara! Am nevoie de un sfat. Acum sunt angajata pentru o perioada determinata si imi expira contractul saptamana viitoare. Am fost intrebata daca doresc ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract de munca Carys Carys am un contract de munca pe o perioada determinata ( 3 luni).in data de 4 noiembrie expira contractul dar n-am fost anuntata de nimic in legatura cu prelungirea ... (vezi toată discuția)