Poate ca titlul o sa va amuze dar e o problema foarte serioasa.
Am fost plecata la munca in strainatate. La intoarcere am aflat ca sotul meu, ramas acasa cu cei 2 copii (minori) aducea femei acasa, consumau alcool......Recunoaste si sustine ca are probleme psihice (e bine uneori s-o faci pe nebunul, nu?) As vrea sa stiu daca pot obtine evacuarea lui din locuinta proprietate comuna pentru a-mi proteja copiii. Sunt dispusa sa-i inchiriez o alta locuinta. Multumesc.
teoretic se poate obtine pe calea unei ordonante presedintiale, dar va trebui sa dovediti caracterul vremelnic al masurii ceea ce presupune sa promovati si un proces de divort cu partaj in care sa solicitati atribuirea catre d-stra a imobilului.
exista divert cu partaj? Nu am mai auzit. Stiam ca se poate face partaj numai dupa ce divortul este ramas definitiv. Pentru divort nu am nevioe de avocat, pentru partaj insa....
Multumesc.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Partaj
coca1955
buna ziua am si eu o rugaminte
acum 1 an am divortat
dar nu am facut partaj din lipsa banilor
eu sunt o persoana cu handicap
stam amindoi in aceeasi ... (vezi toată discuția)
Anularea donatiei
luci_jsv
Am facut un act de donatie fiului si respectiv, norei mele. Intre timp ei s-au despartin prin divort, iar nora mea traieste in concubinaj cu un alt barbat. A ... (vezi toată discuția)
Evacuare bunuri
infoadrian
Buna ziua,
Va rog foarte mult sa imi dati o solutie la o problema care o am.
In prezent sunt intr-o actiune de divort intentata de mine sotiei. Detinem un ... (vezi toată discuția)