avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1182 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procura speciala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procura speciala

O procura speciala ce are ca obiect un act de vanzare cumparare si care a fost intocmita la consulatul Romaniei din New York, mai trebuie inregistrata in tara? Ma refer la Registrul Notarial de Evidenta a Procurilor si Revocarilor Acestora si care este procedura?
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 07:42, 20 Noiembrie 2015
Deoarece a fost întocmită la consulat , în mod normal nu ar mai fi necesar înscrierea în Registrul din țară deoarece ea se transmite de către consulat.
Dar, cel mai bine ar fi să vă interesați la Registrul notarial de procuri dacă a fost transmisă-informație și online

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicire barothistefan barothistefan Buna seara. Am un copil din casnicia anterioara. Am facut sotiei procura la notar pentru scoaterea copilului din tara. Pot sa o anulez? (vezi toată discuția)
Procura cu apostila din sua infojuridic infojuridic Buna ziua, Un caz in care vanzatorul are o procura cu apostila din SUA. Articolele sunt din legea notarilor 36/1995. Pe mine ma intereseaza daca: - ... (vezi toată discuția)
Procura suedia cu apostila vanzare locuinta saphirr saphirr Buan ziua! As dori sa stiu daca este valabila o procura legalizata la un notar din Suedia si apostilata, care a fost si tradusa si legalizarea traducerii ... (vezi toată discuția)