Am primit o amenda contraventionala si as aprecia orice sfat imi puteti da.
La casa sotului meu (noi locuim in alta casa) detin 3 catei. Vecinii mei alaturati nu locuiesc permanent in acea locatie, insa se arata deranjati de existenta lor. Marturisesc ca eu nu sunt proprietar. La momentul la care am primit amenda contraventionala sotul si cumnatul meu erau proprietari.
Amenda a fost data in baza HCL 134/2012 Anexa 1 art. 4, alin. 1 care se refera la intretinerea curateniei locuintelor proprietarilor. Eu mentin intotdeauna curatenie. Amenda a fost data iarna, in luna ianuarie cu temperaturi de -7 grade C.
Am contestat procesul verbal, insa in urma acestuia au aparut rapoarte ale politistilor si declaratii ale unor martori, cronologic DUPA ce s-a dat amenda contraventionala. Procesul verbal a fost de asemenea incheiat pe o alta strada fata de strada pe care locuieste sotul meu, fapt dovedit de noi cu poze ale unor placute stradale. Cu toate acestea, desi nu sunt proprietar, desi adresa este gresita, iar procesul verbal nu are martori, contestatia si apelul meu au fost respinse.
Ma poate ajuta cineva va rog frumos sa imi dati idei, sugestii? Nu stiu daca in continuare pot face recurs. Va multumesc anticipat. Ramona.