avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Obligativitate prezentare la proces in calitate de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Obligativitate prezentare la proces in calitate de intimat

Buna ziua ,
sunt la munca in strainatate si incerc sa ma informez cu ajutorul acestui site si cu bunavointa dumneavoastra . Pe scurt : anul trecut am fost condamnat ( cu suspendare ) pe art 6 legea 241/2005 ( neplata impozitelor cu retinere la sursa in terman de 30 de zile ) . Intre timp , am aflat ca acest articol a fost declarat neconstitutional .Fiind doi andinistratori pedepsiti , cel din Romania cred ca vrea sa revizuiasca acesasta condamnare . Eu nu tin legatura cu el , deci nu pot sa aflu exact ce vrea . Pe portal , el apare ca revizuent , iar eu si Administratia Fiscala , ca intimati .
Inrebarea mea este ( avand in vedere ca primul termen e chiar aproape ) , : trebuie neaparat sa fiu prezent ? nu prea am posibilitatea financiara sa ma deplasez acum in Romania ...si in plus de asta , sunt angajat de 2 luni ..concediu ..e cam devreme sa cer . Nu m-as prezenta , daca nu ar fi nevoie . , sa nu pierd locul de munca si sa nu cheltui bani ( pe care nu-i am ..) .
Astept un sfat , va rog .
Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:53, 20 Noiembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc foarte mult pentru raspuns .
Deasemenea , ma gandesc , ca poate revizuirea asta o sa aibe aceleasi efecte si pentru mine , nu doar pentru revizuent . Ca suntem practic in aceeiasi oala ..in cazul asta.
Sau trebuie sa fac eu o revizuire separata ?
~ Conținut șters la cerere ~
Ma gandesc totusi sa gasesc un avocat sa ma reprezinte , doar pentru faptul ca e un singur lucru cu care nu sunt impacat din sentinta pronuntata , si anume prejudiciul ..se cere a fi platit de cei doi administratori , dar nu se imparte suma in nici un fel , ca urmare primesc scrisori de executare silita pe toata suma ( probabil si celalalt fost administrator primeste la fel ) .Daca era cumva impartita la doi , eu i-mi plateam partea mea si-mi vedeam ca omu de viata , dar asa ..nu prea stiu cum sa procedez .
Inca o data , va multumesc foarte mult si va dorec sa vi se intoarca inzecit binele asta pe care-l faceti sfatuinduma/ne fara nici un interes .
Cu respect .
Este bine sa faceți cerere de revizuire și dvs.

Este bine sa va apărați chiar dacă nu sunteți prezent și sa va prezentați argumentele.
Dacă nu va prezentați puteți uza de dreptul de a avea avocat care sa va reprezinte în instanta și asa veți afla și de desfășurarea procesului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat din oficiu: cum se susține o cerere complet inadmisibilă? Morrgotth Morrgotth De curând, am fost desemnat sa sustin o revizuire împotriva unui recurs in contencios administrativ( probabil cei de la oficii au vrut sa mi o coacă:)) ... (vezi toată discuția)
Scrisoare catre liceeni Eugenia Angelica Fortuna Eugenia Angelica Fortuna Scrisoare către liceeni - Tudor Chirilă Tudor Chirilă a scris astăzi un articol atât de frumos, atât de sincer, atât de adevărat. Îi rog pe ... (vezi toată discuția)
Alienare parentală. cum pot relua legătura cu copilul fără să-l traumatizez obligându-l la asta? 2007c 2007c Buna seara Sunt divortat de 3 ani si am un baiat in varsta de 11 ani care locuieste cu mama lui. In primele 6 luni dupa divort relatia cu copilul a fost una ... (vezi toată discuția)