avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Expropriere teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Expropriere teren

Buna ziua,
vin cu o intrebare. Recent am aflat de la tatal meu ca avem un teren pe care, pe vremea comunismului s-a construit un DN, o cale ferata si un Canal de rau( Bistrita).
Intrebarea mea este: Pot actiona in vreun fel in momentul de fata astfel incat sa Imi recuperez terenul sau daca nu sa iau macar "daune"? pentru ca din cate stiu eu, cei care folosesc terenul au de castigat de pe urma asta!
Va multumesc mult pentru timpul acordat!
Daca ati avut un teren expropriat trebuia sa faceti cerere de reconstituirea dreptului de proprietate sau sa solicittai despagubiri pe legile fondului funciar .termenul a expirat daca nu ati formulat o astfel de cerere pana acum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren situat intre albia unui rau si calea ferata !!!! 44axa 44axa Buna ziua , In marginea orasului nostru exista un teren situat intre albia raului Jiu si calea ferata . Distanta dintre rau si calea ferata este de ... (vezi toată discuția)
Mostenire teren rodicac rodicac Am de la tatal meu act de vanzare cumparare din 1947 a unui teren,dar care nu figureaza in registrul agricol de la primarie,din vremea aceea.L-am notificat in ... (vezi toată discuția)
Bună seara ,as avea și eu o întrebare în domeniul fondului ... GIGI-PC GIGI-PC Bună seara ,As avea și eu o întrebare în domeniul fondului funciar ma poate ajuta cineva? Comisia locala de fond funciar a Primăriei Com.Valea ... (vezi toată discuția)