avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Preaviz demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Preaviz demisie

Buna ziua,
astazi mi am dat demisia de la munca si sunt in preaviz de 20 de zile lucratoare, dupa acest preaviz o sa fiu angajat de alta firma. Intrebarea mea este: doresc sa iau un credit ipotecar de la o banca pentru a achizitiona o casa, la banca nu imi cere nici un act de la servici doar ca verifica la ANAF salariul si contractul de munca, in baza de date a ANAF ului apare ca sunt in preaviz? Sa stiu daca mai dau acount la casa sau nu.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:52, 20 Noiembrie 2015
Perioada de preaviz este o perioada de activitate normala la locul de munca conform contractului individual de munca, ea nu apare distinct in aveidentele ANAF.
In baza de date la ANAF, apare numai perioadele in care ati realizat venituri si nicidecum aspecte referitoare la raportul dvs de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare job in timpul programului Alex Ene Alex Ene Salutare! Momentan am primit o aprobare pe o limita de buget ptr achizitionarea unui imobil in cadrul programului \"Prima casa 2019\". De asemenea eram in ... (vezi toată discuția)
art.31 alin.3 c.muncii silvia1968 silvia1968 Buna seara, In clauzele C.I.M , apare ca perioada de proba este de 90 zile, iar perioada de preaviz in cazul demisiei este de 20 zile lucratoare, daca ... (vezi toată discuția)
Credit imobiliar fără implicarea soției buna ziua, mă aflu ... andreeadee andreeadee Credit imobiliar fără implicarea soției Buna ziua, Mă aflu în următoarea situație: soțul a achiziționat o locuință prin intermediul unui credit ... (vezi toată discuția)