avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Actualizare suma executare
Discuție deschisă în Executare silită

Actualizare suma executare

Buna ziua. Am castigat un litigiu de munca in urma caruia s-a stabilit ca trebuie sa primesc salariile restante, indexate si actualizate cu rata inflatiei si sa imi recapat postul. Am fost reintegrat in firma, iar pentru salarii am apelat la un executor. Acesta mi-a facut initial o notificare cu suma pe care o am de primit, insa aceasta suma mi-a venit in transe inegale, intr-o perioada mai lunga de timp. As vrea sa stiu daca suma pe care o am de primit se modifica pe parcursul executarii (daca se mai indexeaza cu rata inflatiei). Multumesc

Alte discuții în legătură

Actualizare pensie intreţinere minor Martonze Martonze Instanţa a stabilit pentru copilul meu o pensie alimentară în valoare fixă, pe care tatăl o plăteşte cu regularitate. Articolul 531 alin. (2) Cod ... (vezi toată discuția)
Executare silita, supliment de onorariu executor dragosbor dragosbor Buna ziua, In urma unei executari silite, am achitat toate debitele inscrise in executare, onorariu executor si cheltuielile de executare. Suma pe care o ... (vezi toată discuția)
Recalculare salarii albu67 albu67 Un coleg a castigat in instanta reincadrarea pe postul avut.Intrebarea mea este cum i se va calcula lui salariile din urma? Mentionez ca a fost disponibilizat ... (vezi toată discuția)