avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1751 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Rezerva legala neconstituita
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Rezerva legala neconstituita

Buna seara, revin iar cu o mica problema la societatea unde sunt recent angajata am descoperit ca nu este rezerva legala constituita, am citit in legea 31 la art 272 ca ar fi considerata infractiune, ce pot face eu acum? nu stiu cum sa o constitui mentionez ca societatea este deschisa de cateva luni, orice sfat orice indrumare imi va fi de ajutor, va multumesc!

Alte discuții în legătură

Nu am constituit rezerva legala mary_catalina mary_catalina Buna seara, Am o mica problema.La 31.12.2010 nu s-a constituit rezerva legala, desi societatea a fost pe profit. Ce pot face acum? Bilantul a fost depus, ... (vezi toată discuția)
Rezerva legala alinutza32 alinutza32 Buna seara, Am o mica problema. La verificarea si intocmirea bilantului contabil de la 31.12.2007 am constatat ca in anul 2006 nu s-a constituit rezerva ... (vezi toată discuția)
Acoperire pierdere reportata din rezerva legala anca.miron anca.miron Buna ziua ! Va rog sa imi spuneti daca exista vreun termen legal in care AGA trebuie sa decida acoperirea pierderii reportate din alte rezerve - la ... (vezi toată discuția)