avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Permisie inchisoare nu s-a mai intors
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Permisie inchisoare nu s-a mai intors

Buna dimineata, am un prieten care era inchis intr-un penitenciar din Franta,a primit o permisie de 1 zi si nu s-a mai intors #-o. Credeti ca o sa-l caute si in tara? Si cand o sa-l prinda ce incadrare o sa mai aiba?
Normal ca o sa-l caute.

Se mai adauga la pedeapsa inchisorii si pedeapsa pentru infractiunea de evadare, la care este sunt toate sansele sa se mai adauge si un spor de pedeapsa.

"Prietenul " dvs. mai bine ... nu facea asta... ca o sa fie mai rau acum :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs, aplicare sentinta cristina1515 cristina1515 Buna ziua Va rog sa ma ajutati :( Am fost judecata si am primit 3 ani cu executare pt tentativa de furt .Am facut RECURS pentru a primi pedeapsa cu ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa cu executare diannemad diannemad Buna ziua! Un tanar cercetat intr-un dosar de inselaciune la care se mai adauga conducere fara permis si o suspendare de 4 ani pentru talharie, a primit in ... (vezi toată discuția)
Recidivist, explicatie termen rusu ioan rusu ioan se considera a fi recidivist, daca? pt. conducere auto cu permis suspendat s-a primit o pedeapsa de 4 luni cu suspendare si apoi pt. trafic droguri 3 ani. Ce ... (vezi toată discuția)