avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Furt de la RCS RDS
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Furt de la RCS RDS

Am mai multe contracte cu rcs-rds printre care si unul la telefonie fixa, telefon fix pe care nu il folosesc din 2006 ,dar la care mi se incaseaza luna de luna 5,51 de lei pt un servicu pe care nu il utilizez.Am cerut de nenumarate ori sa mi se intrerupa acest serviciu ,dar mi s-a spus ca trebuie sa platesc 100 de lei pt a renunta la serviciu .Ce ma doare este ca de cate ori achizitonez un serviciu nou ei prelungesc intregul contrac...ce pot sa fac importriva lor?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 11:12, 22 Noiembrie 2015
La incheierea contractului ati optat pentru 3 servici ,iar prelungirea contractului se face pe cele 3 + altele pentru care ati optat. Pentru a nu plati taxa asteptati sa expire contractul apoi optati pentru un alt contract fara telefonie fixa simplu, sau relati clienti anularea contractului initial , multe cai
nervitociti a scris:

Am cerut de nenumarate ori sa mi se intrerupa acest serviciu ,dar mi s-a spus ca trebuie sa platesc 100 de lei pt a renunta la serviciu .

Probabil n-ati cerut in scris, in principiu pana nu le faceti o notificare prin care sa-i anuntati ca nu mai doriti prestarea acelui serviciu n-o sa scapati de abonament.

Ce nu mi e pare mie in regula este acea taxa de 100 de lei, pare taxa de reziliere in suma fixa deci o clauza abuziva iar asta se sanctioneaza de catre ANPC. O reclamatie v-ar putea ajuta dar ar trebui sa aveti o dovada a acestei pretentii, sa scrie undeva sau macar sa stiti numele persoanei care v-a spus ca trebuie s-o platiti.

Cititi acest topic ca sa va lamuriti cum trebuie completata o reclamatie la ANPC si faceti-o, se poate completa online:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire taxa de mentenanta - televiziune, telefonie gnicolae gnicolae http://www.romanialibera.ro/bani-afaceri/companii/rcs-rds-amendata-cu-300-000-de-lei-199764.html RCS & RDS a fost amendată de Autoritatea Naţională pentru ... (vezi toată discuția)
Exista o autoritate care sa controleze anpc, daca aceasta isi bate joc de petenti?? ContSters437822 ContSters437822 Buna ziua, Incerc sa reziliez un contract de telefonie mobila Digi, deoarece nu am semnal nici la telefon nici la internet. Numarul respectiv este cel de ... (vezi toată discuția)
Contract telefonie mobila rcs&rds TudoracheCreola TudoracheCreola Buna ziua, am nevoie de un sfat: in luna februarie am achizitionat un telefon impreuna cu un abonament de la RCS&RDS. Telefonul a fost achizitionat in rate pe ... (vezi toată discuția)