Buna seara.In curand o sa am procesul de impartirea bunurilor dobandite in timpul castoriei,acestea sant un teren si un apartament care inca se mai plateste la banca.Pentru dobandirea acestui apartament parintii mi-au donat o suma de bani facand cu ei o hartie de mana.Fosta sotie cere 85% din valoarea bunurilor .sustinand ca ea a avut salariul mai mare decat mine.As vrea sa stiu cum este procedeul de impartire a bunurilor dobandite ?multumesc
poate va ajuta un avocat dintr-un alt oras,deoarece se practica faptul ca avocatii ambelor parti sa se inteleaga intre ei,din pacate cam asa se intampla in procesele de partajare;
bafta multa!
buna ziua.acest inscris s-a efectuat in prezenta tatalui meu.Parinti mei pot dovedi prezenta banilor prin vinderea apartamentului surorii mele si chitante de primire a unei anumite sume de bani de la sora mea care locuieste in strainatate.
Partaj
novam999
Sunt divortata de 3 ani, cu 2 copii minori(de9, respectiv 11 ani) in intretinere si nu am facut partajul pina la aceatsa data.Casatoria a durat 10 ani si in ... (vezi toată discuția)
Partaj
sorif
As dori sa stiu cum se imparte legal un apartament, dupa divort, in conditiile in care eu am si copilul in ingrijire, care este procentul din valoarea lui care ... (vezi toată discuția)