avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sunt hartuita telefonic de un individ pe ca nu il ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sunt hartuita telefonic de un individ pe ca nu il cunosc!!!! si de ceva timp a inceput cu agresiuni!!!!

Buna ziua din nou. In intrebarea anterioara am spus ca sunt hartuita telefonic de un individ care acum il hartuieste si pe sotul meu ( noi locuim separat) , ii trimite mesaje ca este cu mine, sa ma lase in pace . Acest individ ia intepat cele 4 cauciucuri de la masina cu un cutit!
Am fost la Sectia de politie sa depun plangere pentru ceea ce se intampla si mi-au spus ca nu este de competenta lor.
Am ajuns in situatia in care merg pe strada, si cred fiecare persoana care trece pe linga mine poate sa-mi faca rau mie si copilului meu minor.

Va rog un sfat!!!! cui ma adresez sa pot sa traiesc fara teama pentru familia mea!
Cel mai recent răspuns: Adela Maria Bratulescu , Avocat 16:28, 22 Noiembrie 2015
Trebuie sa depuneti o plangere la parchet pt hartuire si acolo spunetii procuroirului problema dvs
Pentru acesta problema ar trebui sa consultati si un avocat care var ajuta foarte mult.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua! in situatia cu care va confruntati, sfatul meu este sa depuneti o plangere penala pentru savarsirea infractiunilor de distrugere, amenintare, hartuire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala hartuire Paula2014 Paula2014 Buna ziua, de 10 luni familia mea este injurata zilnic si batjocorita de vecinii de la parter (noi locuim deasupra lor), deoarece blocul in care locuim este ... (vezi toată discuția)
Lovire copil paula38 paula38 Buna ziua,in data de 1 iunie ,copilul mi-a fost lovit cu piatra in picior de catre un vecin recalcitrant,accest vecin imi hartuieste copilul fetita 14 ani in ... (vezi toată discuția)
Hartuire Mirela T Mirela T Ce risca sotul meu, daca i s a facut plangere penala pt hartuire si amenintare prin sms uri de catre o individa cu care a avut in urma cu 9 ani o relatie de ... (vezi toată discuția)