avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Presedinte de bloc demisioneaza dar refuza sa dea un ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Presedinte de bloc demisioneaza dar refuza sa dea un raport cu situatia financiara a blocului

Buna ziua. Presedintele de bloc la sedinta si a depus demisia insa noi ,locatarii am cerut un raport cu situatia financiara a blocului cu semnatura lui, consider ca acela e un document inportant, viitorul presedinte trebuie sa stie ce i a in primire , insa refuza, spune ca nu e obligatoriu , deoarece administratorul ramane. Pina acum presedintii de bloc care au fost la conducerea blocului au furat cit au putut, blocul a avut multe datorii si mai are, dar gata cu smecheriile, fiecare trebuie sa raspunda. Deci, trebuie s au nu sa faca acel raport , semnat ?
Cel mai recent răspuns: androidu , utilizator 19:49, 23 Noiembrie 2015
Am inteles acum,deci cenzorul e cu verificarea financiar - contabila a blocului. Toate cele bune dragilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radet ne-a oprit apa pt ca administratorul nu a plătit facturi din feb 2018 dayana50012000 dayana50012000 Buna ziua. Pe scurt va povestesc ca, RADET Bucuresti ne-a oprit apa pt facturi neplătite din feb 2018 in prezent figuram cu restante de 27 000 RON. ... (vezi toată discuția)
Raport de activitate BullTerrier77 BullTerrier77 Buna ziua. In cadrul asociatiei de proprietari, ,,cineva'' din comitetul de administratie, (dar cine) trebuie sa intocmeasca un raport de activitate.... in ... (vezi toată discuția)
Mod de actiune a cenzorului in cazul incalcarii prevederilor legale de catre presedinte si comitetul executiv cenzor cenzor La ultimului control efectuat pe o perioada de trei luni am verificat in special legalitatea actiunilor si documentelor asociatiei al carui cenzor sunt.Am ... (vezi toată discuția)