avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Granituire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Granituire

Buna ziua , ma numesc Teodor Popa ma adresez d-voastra cu urmatoarea intrebare . Cu o saptamana eu de pe propietatea mea am tatit 4 arbusiti [salcam] la un diametru de 30 cm. acestia fiind in granita cu vecinul .Acesta cu 4 ani a taiat si el din acea zona , acum vecinul a depus o plangere la politie cerand sanctiunea mea si avand o pretentie de 2000 lei .Mentionez ca am incercat sa solicitam aceasta ACTIUNE DE GRANITUIRE pe cale ameabila intrucit nici unul dintre noi nu detinem un act topografic de masuratori . Eu detin titlul de propietate iar vecinul nu are acest act si in plus nici nu este propietarul terenului , ternul fiind al unei rude . De asemenea sunt amenintat cu trimiterea in judecata daca politia nu rezolva favorabil pentru el ,eu contactindu-l sa solutionam favorabil problema pe cale amiabila acesta refuzand continuand sa ma ameninte cu instanta . In aceasta situatie va intreb ce se poate face ? Va multumesc pentru timpul acordat . Cu respecte Popa
Daca era pe proprietaea dvs. nu e nici o problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie granituire teodor popic teodor popic Buna ziua, detin un teren la tara pe care doresc sa construiesc pentru o afacere dar tot mereu intimpin probleme cu un asazis vecin referitor la granita ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! detinem un teren intravilan imptejmuit de un gard ... Bartha Magdalena Bartha Magdalena Buna ziua! Detinem un teren intravilan imptejmuit de un gard viu din salcii si pruni. Unul dintre vecini a vandut terenul , iar noii proprietari au taiat tot ... (vezi toată discuția)
Mutare gard marianacorina marianacorina vecina mea a darimat gardul acum 3 ani (cel din gradina) deoarece a facut un solar care este pina aproape de razor si nu avea loc sa circule pe linga el. acum ... (vezi toată discuția)