Buna ziua , ma numesc Teodor Popa ma adresez d-voastra cu urmatoarea intrebare . Cu o saptamana eu de pe propietatea mea am tatit 4 arbusiti [salcam] la un diametru de 30 cm. acestia fiind in granita cu vecinul .Acesta cu 4 ani a taiat si el din acea zona , acum vecinul a depus o plangere la politie cerand sanctiunea mea si avand o pretentie de 2000 lei .Mentionez ca am incercat sa solicitam aceasta ACTIUNE DE GRANITUIRE pe cale ameabila intrucit nici unul dintre noi nu detinem un act topografic de masuratori . Eu detin titlul de propietate iar vecinul nu are acest act si in plus nici nu este propietarul terenului , ternul fiind al unei rude . De asemenea sunt amenintat cu trimiterea in judecata daca politia nu rezolva favorabil pentru el ,eu contactindu-l sa solutionam favorabil problema pe cale amiabila acesta refuzand continuand sa ma ameninte cu instanta . In aceasta situatie va intreb ce se poate face ? Va multumesc pentru timpul acordat . Cu respecte Popa
Mutare gard
marianacorina
vecina mea a darimat gardul acum 3 ani (cel din gradina) deoarece a facut un solar care este pina aproape de razor si nu avea loc sa circule pe linga el. acum ... (vezi toată discuția)